Programul este adresat atât elevilor aflați în clasa a XII-a, cât și absolvenților cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta de cel mult 23 de ani împliniţi în cursul anului în care se susţine examenul, care își doresc o carieră în domeniul securității naționale.

Pentru anul universitar 2024-2025, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” organizează cursuri universitare de licență, după cum urmează:

  • Pentru formarea ofițerilor operativi – specializarea Operațiuni de intelligence
  • Pentru formarea ofițerilor analiști – specializarea Studii de securitate și informații

Candidații interesați se pot înscrie în procesul de selecție, prin transmiterea, până la data de 31.12.2023, a unui CV, la adresa [email protected] cu titlul „Licență ANIMV Nume și prenume” și cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localității unde le este mai facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI.

În urma promovării tuturor etapelor procesului de selecție, candidații validați vor participa la concursul de admitere.

Detalii privind calendarul, numărul de locuri și metodologia de organizare și desfășurare a concursului de admitere la studiile universitare de licență vor fi publicate pe site-ul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”.

Detalii privind selecția pe www.sri.ro.

* Procesul de selecție a candidaților pentru studii universitare de licență la ANIMV pe locurile dedicate altei instituții decât SRI se organizează de către instituția respectivă.

** În acest interval, vor fi publicate Oferta Publică de Școlarizare și Metodologia de organizare și desfășurare a concursului de admitere în anul 2024-2025.
*** Înmatricularea se va realiza conform Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului de admitere în anul 2024-2025.

Informatii cu privire la procesul de selectie al candidatilor Serviciului de Informatii Externe pot fi solicitate la telefon: 021.231.24.55, 0741.319.205 (in zilele lucratoare, Tn intervalul 08:00-20:00), e-mail: [email protected] si pot fi vizualizate pe website: https://www.sie.ro/noutati

Informatii cu privire la procesul de selectie al candidatilor Serviciului de Protectie si Paza pot fi solicitate la telefon: 0751.130.189, (in zilele lucratoare, in intervalul 08:00-20:00),
e-mail: [email protected] si pot fi vizualizate pe website: www.spp.ro

Recrutarea candidatilor pentru concursul de admiterea la studii universitare de licenta pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne se realizeaza de MAI in raport de locul de domiciliu Inserts in cartea de identitate/resedinta.
Candidații se prezinta pentru intocmirea dosarului de recrutare /a una dintre structurile teritoriale de resurse umane ale Politiei Romane – Inspectorate Judetene de Politic, iar pentru cei din Bucuresti la Directia Generala de Politic a Municipiuiui Bucuresti.
Informatii privind recrutarea si selectia candidatilor pot fi vizualizate pe http://www.mai.gov/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala, precum si pe site-urile oficiale ale unitatilor mentionate.

Detalii cu privire la procesul de selectie al candidatilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor pot fi vizualizate pe www.anp.gov.ro.
Alte informatii cu privire la procesul de selectie pot fi solicitate la tel. 0311.303.362 – interior 106 – Serviciul Formare Profesionala, e-mail: [email protected]

Candidații pentru MApN vor proveni din Colegiile Nationale Militare, promotia 2024.

Detalii cu privire la procesul de selectie al candidatilor Ministerului Apararii Nationale pot fi vizualizate pe www.mapn.ro.

Informatii cu privire la procesul de selectie al candidatilor Serviciului de Telecomunicatii Speciale pot fi solicitate la telefon: 021.20.22.419, 021.20.22.416, e-mail: [email protected] si pot fi vizualizate pe website: www.sts.ro/admitere