Înscriere studii universitare de master profesional, 2023-2024

– sesiunea SEPTEMBRIE 2023 –

ANUNȚ privind decalarea datei concursului de admitere la studii universitare de master profesional dedicate formării ofițerilor de informații – sesiunea septembrie 2023

– sesiunea IULIE 2023 –

Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) va organiza admitere pentru studii universitare de master profesional seria 2023-2025.

Studiile universitare de masterat profesional se adresează absolvenților de studii de licență care își doresc o carieră în Serviciul Român de Informații și sunt organizate pe următoarele specializări:

  • Pentru formarea ofițerilor operativi – specializarea Intelligence și securitate națională;
  • Pentru formarea ofițerilor analiști – specializarea Analiză de intelligence.

Admiterea la acest program este precedată de un proces de selecție pe care fiecare candidat trebuie să îl parcurgă cu succes pentru a ajunge în etapa de susținere a examenului organizat de ANIMV.

Candidații interesați se vor înscrie în procesul de selecție, până la data de 15.03.2023, prin transmiterea unui CV la adresa hr@sri.ro (cu titlul „Masterat ANIMV Nume si prenume”) și cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localității unde le este facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI.

În urma promovării tuturor etapelor procesului de selecție, candidații validați vor participa la concursul de admitere la masteratul profesional aflat în oferta ANIMV.

Calendarul, numărul de locuri și metodologia de organizare și desfășurare a concursului de admitere la studiile universitare de masterat profesional vor fi publicate la începutul anului 2023 pe site-ul www.animv.ro.

Detaliile despre înscriere, calendar, probele de concurs sunt cuprinse în: