Înscriere studii universitare de master profesional, seria 2023-2025

Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) va organiza admitere pentru studii universitare de master profesional seria 2023-2025.

Studiile universitare de masterat profesional se adresează absolvenților de studii de licență care își doresc o carieră în Serviciul Român de Informații și sunt organizate pe următoarele specializări:

  • Pentru formarea ofițerilor operativi – specializarea Intelligence și securitate națională;
  • Pentru formarea ofițerilor analiști – specializarea Analiză de intelligence.

Admiterea la acest program este precedată de un proces de selecție pe care fiecare candidat trebuie să îl parcurgă cu succes pentru a ajunge în etapa de susținere a examenului organizat de ANIMV.

Candidații interesați se vor înscrie în procesul de selecție, până la data de 30.11.2022, prin transmiterea unui CV la adresa [email protected] (cu titlul „Masterat ANIMV Nume si prenume”) și cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localității unde le este facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI.

În urma promovării tuturor etapelor procesului de selecție, candidații validați vor participa la concursul de admitere la masteratul profesional aflat în oferta ANIMV.

Calendarul, numărul de locuri și metodologia de organizare și desfășurare a concursului de admitere la studiile universitare de masterat profesional vor fi publicate la începutul anului 2023 pe site-ul www.animv.ro.