Vizita elevilor Liceului Teoretic „C.A. Rosetti” București la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, 20.04.2016

Peste 50 de elevi din clasele a IX-a și a XI-a ai Liceului Teoretic „C.A. Rosetti” din București, însoțiți de două cadre didactice, au vizitat Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, în data de 20 aprilie 2016, în cadrul programului „Școala altfel: să știi mai multe, să fii mai bun”.

Pe parcursul vizitei, care a inclus și un tur în diferite spații ale Academiei, liceenii au fost informați cu privire la principalele misiuni ale Serviciului Român de Informații și oferta educațională a ANIMV. Totodată, oaspeții noștri au testat unul dintre jocurile de rol în mediul virtual utilizate în Centrul de Modelare și Simulare în Intelligence, dedicat instruirii viitorilor ofițeri de informații, și au audiat o prelegere referitoare la reperele ce definesc cultura și civilizația persană, precum istoria, religia, limba, aportul intelectual la patrimoniul universal și interacțiunea cu lumea occidentală.

La final, elevii și reprezentanții Academiei au realizat o fotografie de grup.