Tineri în vizită la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” 23 octombrie 2013

Pentru prima dată de la înfiinţare, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” şi-a deschis porţile publicului interesat de cunoaşterea şi înţelegerea particularităţilor singurei instituţii de învăţământ superior din România ,  care pregăteşte ofiţeri de informaţii.

La eveniment, organizat în data de 23.10.2013, au participat toţi cei care şi-au manifestat intenţia de a vizita Academia, cu ocazia desfăşurării Expoziţiei internaţionale pentru echipament militar EXPOMIL – 2013, la sfârşitul lunii septembrie.

Participanţii au avut posibilitatea să se informeze cu privire la oferta educaţională a Academiei, să dialogheze cu personalul instituţiei, să viziteze campusul universitar şi să participe la o proiecţie de film şi sesiuni de fotografie.

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” va continua să organizeze evenimente similare, pentru a răspunde interesului tinerilor faţă de universul serviciilor de informaţii, de programele de studii şi condiţiile oferite de instituţia de învăţământ consacrată în pregătirea viitorilor ofiţeri de informaţii.