Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” scoate la concurs locuri pentru studiile universitare de master profesional, pentru anul universitar 2020 – 2021, după cum urmează:

 

Facultatea Specializarea Locuri scoase la concurs
Facultatea de Informații Intelligence și securitate națională 45
Facultatea de Studii de Intelligence Analiză de Intelligence 20

 

Oferta publică de școlarizare

Metodologia de organizare și desfăşurare a concursului de admitere la studii universitare de master profesional

 

Precizări importante privind înscrierea

Pentru a vă putea înscrie la concursul de admitere la studiile universitare de master profesional organizate de Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” este necesar să promovați anterior etapele de selecție specifice pentru încadrarea în Serviciul Român de Informații (stabilite prin Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare şi normele interne specifice).

 

Astfel, pașii de urmat sunt:

–       înscrierea la ETAPA DE SELECȚIE, până la data de 19.04.2020 (pentru detalii click aici);

În situația promovării tuturor etapelor de selecție, veți fi validat de structurile de resurse umane ale SRI pentru înscrierea la concursul de admitere la masterul profesional. Dacă nu ați fost validat, procesul de selecție se încheie și NU vă mai puteți înscrie la concursul de admitere pentru masterul profesional.

–       înscrierea la CONCURSUL DE ADMITERE, prin transmiterea cererii de înscriere la adresa [email protected], până la data de 28.08.2020.

 

Cerere de înscriere la concursul de admitere

 

Pentru toate detaliile aferente procesului de selecție, respectiv de admitere, vă adresăm rugămintea de a parcurge documentele puse la dispoziție: 

  • Oferta publică de școlarizare;
  • Metodologia de organizare și desfăşurare a concursului de admitere la studii universitare de master profesional din Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

 

Mult succes tuturor!