Încheierea proiectului „Percepție socială și strategii comunicaționale privind riscurile de securitate națională” și lansarea volumului tematic cu rezultatele cercetării

În data de 22 septembrie 2017 a avut loc workshop-ul de încheiere a proiectului „Percepție socială și strategii comunicaționale privind riscurile de securitate națională” (Cod proiect: PN-II-RU-TE-2014-4-1669) și lansarea volumului tematic cu rezultatele cercetării. Proiectul a fost finanțat pentru perioada 01.10.2015-30.09.2017, prin programul PN II – Resurse Umane, Subprogramul „Proiecte de cercetare pentru stimularea constituirii de tinere echipe de cercetare independente”, printr-un grant oferit de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

Workshopul a fost organizat în cadrul evenimentului Strada de Carte, de către Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, prin Institutul Național de Studii de Intelligence, în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară. La eveniment au participat reprezentanți ai mediului academic și ai instituțiilor de securitate națională.

În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele finale ale cercetării în proiect. Participanții la dezbatere au apreciat rezultatele obținute, afirmând că acestea pot fundamenta procesul de decizie în managementul riscului, dar și inovarea strategiilor de comunicare în situații de risc.