În data de 28 iulie a.c., la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, s-a desfășurat Festivitatea de absolvire și ceremonialul de înaintare în grad pentru absolvenții studiilor universitare de licență.

  Ceremonia organizată pentru celebrarea promoției 2020-2023 „IULIU MANIU” s-a desfășurat în prezența  domnului general-locotenent Cristian BIZADEA – adjunct al directorului Serviciului Român de Informații și a reprezentanților instituțiilor partenere din sistemul naţional de siguranţă şi ordine publică, beneficiari ai pregătirii pe care Academia o asigură (Serviciul de Telecomunicații Speciale, Ministerul Justiţiei, Ministerul Afacerilor Interne).

  Domnul prof. univ. dr. Adrian-Liviu IVAN, rectorul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, a deschis festivitatea subliniind importanța unică a acestui eveniment în viețile tuturor celor prezenți și a menționat că denumirea aleasă pentru această promoție este onorifică, pentru a omagia cei 150 de ani de la nașterea ilustrului om politic Iuliu MANIU.

  În cadrul evenimentului a luat cuvântul domnul prof.univ.dr.ing. Gigel PARASCHIV, secretar de stat în Ministerul Educației, care a adresat felicitări absolvenților, părinților și profesorilor.

  În finalul ceremoniei, domnul general-locotenent Cristian BIZADEA le-a vorbit absolvenților despre viitorul ce urmează a fi scris de către fiecare dintre ei, prin prisma meseriei alese: o meserie care formează și cerne caractere, care influențează destine, pregătindu-i pe tinerii absolvenți pentru devenirea lor profesională.

  Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” își asumă, în fiecare an, rolul de formator al viitorilor ofițeri de informații, astfel încât aceștia să atingă standarde de performanță ridicate.

     Mulțumim absolvenților promoției „IULIU MANIU” pentru ambiția și tenacitatea de a fi parte integrantă a comunității de intelligence și le dorim succes în tot ceea ce vor face!