Festivitatea de absolvire a promoției 2017 „25 ANIMV” a Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”

 

 

În data de 27 iulie, la sediul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” din București,  a avut loc ceremonia de absolvire a studiilor universitare de licenţă, promoţia 2017.

La eveniment au participat adjunctul directorului Serviciului Român de Informații, domnul colonel Cristian Bizadea, precum și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Justiției şi ai Ministerului Afacerilor Interne.

Aceste instituţii partenere, din sistemul naţional de siguranţă, apărare şi ordine publică, beneficiază de formare academică şi profesională în cadrul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Domnul colonel Cristian Bizadea s-a adresat absolvenților și le-a vorbit despre viitorul ce urmează a fi scris de către fiecare dintre ei, prin prisma meseriei pe care și-au ales-o: o meserie care formează și cerne caractere, care influențează destine și care poate schimba cursul istoriei.

Evenimentul a fost marcat și de aniversarea a 25 de ani de existență a Academiei, un sfert de veac în care instituția de învățământ a excelat, an de an, contribuind la construcția unei școli românești de intelligence, recunoscută pe plan național și internațional.

Astăzi, ANIMV desfășoară proiecte de cercetare interdisciplinară, a dezvoltat rețele academice naționale și internaționale cu instituții de prestigiu și se mândrește cu profesionalismul absolvenţilor săi.