Festivitatea de absolvire a masterului profesional, promoția 2016

În data de 14 noiembrie 2016 a avut loc festivitatea de absolvire a programului de master profesional, specializările Intelligence şi securitate naţională şi Analiză de intelligence, promoția 2016. Absolvenții debutează, cu acest prilej, în cariera de ofițer în cadrul Serviciului Român de Informații, un Serviciu modern, flexibil și adaptabil la dinamicile fără precedent ale mediului de securitate.

La marcarea acestui moment în evoluția profesională a noilor noștri colegi au participat adjunctul directorului Serviciului Român de Informații, general de brigadă Adrian Ciocîrlan și rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, colonel Niculae Iancu. Ambii au ținut să îi felicite pe tinerii absolvenți pentru reușită, să le amintească de importanța responsabilităților pe care și le asumă și să le ureze succes și bun venit în echipă.

În contextul actual de securitate în care un serviciu de informații are nevoie de capital uman foarte bine pregătit și capabil să facă față unui mediu extrem de dinamic și plin de provocări, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” își asumă rolul de formator de elită ai viitorilor ofițeri, astfel încât aceștia să atingă standardele de performanță ridicate ale SRI.