Elevi ai Liceului Teoretic „Ioan Petruș” Otopeni în vizită la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” 7 aprilie 2014

Pe 7 aprilie 2014, în prima zi a programului „Școala altfel: să știi mai multe, să fii mai bun”, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” a primit vizita elevilor Liceului Teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni.

Tinerii au fost deosebit de încântați să participe la sesiuni de prezentare a reperelor culturale și lingvistice specifice unor domenii în care se utilizează limbi străine rare, precum și a unor metode de căutare avansată pe Internet. Cu această ocazie, oaspeții noștri au vizitat campusul universitar al Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” și au beneficiat de o proiecție de filme reprezentative pentru viața ofițerilor de informații.

Totodată, liceeni au avut posibilitatea să dialogheze cu profesori și reprezentanți ai Academiei pe teme precum perseverența, determinarea și rigoarea intelectuală a celor care activează pentru apărarea securității naționale și promovarea intereselor unei Românii moderne.