CRESCEnt – concurs pentru selecția de reprezentanți pentru activitățile C2 – C4 – The blended-mobility trainings

 
CRESCEnt Project 2018-1-RO01-KA202-049449

În cadrul proiectului CRESCEnt – Mind the gap in media CoveRagE and Strategic communication in CasE of security Threats – the development of critical thinking and responsible reaction (ERASMUS+ Parteneriate Strategice – NO. 2018-1-RO01-KA202-049449) se organizează concurs pentru selecția a câte cinci reprezentanți pentru activitățile C2 – C4 – The blended-mobility trainings.

Activitățile C2 – C4 se referă la realizarea a trei serii consecutive de training-uri on-site, cu durată de cinci zile fiecare, adresate: comunicatorilor instituționali (SRI, ANIMV, SNPCT); reprezentanților mass media și cursanților din cadrul programelor masterale de jurnalism, respectiv din cadrul programelor de master de cercetare din cadrul ANIMV (RISI, MISN și MICT).

Training-urile vor avea loc în Spania, România și Grecia, în perioada aprilie-iunie 2020 și vizează crearea unor bune practici de comunicare în situații relevante pentru securitate națională.

Cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail cu intenția de participare (scrisoare de intenție în limba română) și un CV la adresa [email protected], până miercuri, 25 martie 2020, ora 12:00.

După finalizarea procesului de selecție, se va completa o adeverință-tip de apartenență la instituția  reprezentată prin care se demonstrează integrarea în grupul țintă al proiectului.

Pentru mai multe detalii, persoanele de contact Ileana Surdu (037 772 1129) și Mihaela Teodor (037 772 1171).

* Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conţinutul informaţiei va fi folosit.