Ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020 și de depunere a jurământului militar

Marți, 1 octombrie 2019, la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” s-a desfășurat Ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020 și de depunere a jurământului militar.

La eveniment au participat adjunctul directorului Serviciului Român de Informații, domnul general de brigadă Cristian Bizadea, reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale și ai instituţiilor partenere din sistemul naţional de siguranţă, apărare şi ordine publică pentru care Academia pregătește viitori ofițeri de informații, familiile acestora, șefii de promoție din anii anteriori și corpul profesoral al ANIMV.

Atât cursanților, cât și invitaților, li s-au adresat domnul general de brigadă Cristian Bizadea, precum și rectorul Academiei, domnul profesor universitar doctor Adrian-Liviu Ivan.

Reprezentanții cursanților au mulțumit întregii comunități academice, pentru contribuția susținută pe care o aduc în dezvoltarea profesională și personală a fiecăruia.

 

Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” urează succes tuturor studenților și cursanților în noul an universitar!

 

EDUCATIO CUM INTELLIGENTIA!