Cea de-a 23 ediție a conferinței internaționale Intelligence in the Knowledge Society

 

Astăzi, 26 octombrie 2017, are loc deschiderea și prima zi a conferinței internaționale Intelligence in the Knowledge Society, organizată de Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, sub egida Serviciului Român de Informații. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, cu participarea a peste 150 de persoane, și va aborda tematici din paletarul studiilor de intelligence și studiilor de securitate.

Unicitatea formatului conferinței, construită și îmbunătățită constant de-a lungul celor 23 de ediții, constă în experiența oferită de fuziunea de cunoaștere creată prin participarea activă pe de o parte a reprezentanților zonei academice – lectori reputați, cercetători și studenți – și pe de altă parte a practicienilor din domeniile de referință.

Și în acest an, obiectivul este de a încuraja comunicarea interdisciplinară între participanți și lectori, evenimentul fiind un promotor al transformărilor din domeniile intelligence și securitate, urmărind totodată identificarea de inovații, practici, politici și tendințe care caracterizează aceste două arii.