Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” organizează o sesiune specială de admitere la Studii de Doctorat în cotutelă (Joint Doctoral Studies)

Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, organizează o sesiune specială de admitere la Studii de Doctorat în Cotutelă, la nivel internațional, în domeniile „Intelligence și securitate națională” și „Stiință de securitate”. Programul face parte din Proiectul ESSENTIAL (Evolving Security SciencE through Networked Technologies, Information policy And Law), finanțat ca parte a granturilor Marie Sklodowska-Curie ITN-EJD ale Comisiei Europene.
Obiectivele Proiectului ESSENTIAL sunt crearea unui program european interdisciplinar de doctorat, dedicat experților și practicienilor din domeniul securității și creșterea rezilienței societale prin studierea, într-o manieră interdisciplinară, a cincisprezece teme de cercetare asociate unor probleme complexe din domeniul științelor securității
Înscrierea se va face în perioada 02.11 – 04.01.2017. Toate documentele necesare vor fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected].
Sesiunea de admitere se va desfășura în perioada 16 – 20.01.2017.
Mai multe detalii se regăsesc în secțiunea Noutăți – Avizier.