Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” organizează miercuri, 19 februarie 2014, un nou tur al campusului universitar, destinat tuturor persoanelor interesate să cunoască locul în care se pregătesc viitorii ofițeri de informații ai României.

Academia Naţională de Informații “Mihai Viteazul” organizează miercuri, 19 februarie 2014, un nou tur al campusului universitar, destinat tuturor persoanelor interesate să cunoască locul în care se pregătesc viitorii ofițeri de informații ai României.

Începând cu ora 10.00, vă invităm să vizitaţi sălile de pregătire, laboratoarele, zonele de studiu, sala de sport, spațiile de recreere și zonele de socializare.

Pe parcursul turului, gazdele sunt pregătite să vă introducă și în amănunte mai puțin cunoscute publicului din ceea ce înseamnă munca de intelligence, care sunt valorile ce ghidează activitatea Serviciului Român de Informații, tradițiile sale și proiectele de viitor.
Întrebările sunt binevenite în orice moment al vizitei.

Vă puteți înscrie la turul Academiei Naționale de Informații “Mihai Viteazul” până pe 14 februarie, sunând la numărul de telefon 021.303.46.57 sau completând formularul disponibil aici.

Nu este permis accesul cu telefoane mobile sau cu aparate de înregistrare audio, foto sau video.

Cum puteți ajunge la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul”?
Cu un autocar inscripţionat ANI MV, cu plecare din Piaţa Victoriei (lângă gura de metrou de pe Bulevardul Aviatorilor), ora 09.00.
Cu autoturismul – Șoseaua Odăi, nr. 20.
Cu autobuzul – linia 304, pe ruta Piaţa Presei Libere – Laromet, coborâți la stația Ferma Odăi.

Vă așteptăm cu drag.