Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” la Târgul universităților din Pitești

 

La 30 martie 2017, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” a participat la evenimentul anual, „Parada liceelor, Târgul universităților și al ONG-urilor”, aflat la a șasea ediție, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Argeș în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Aflat pentru a patra oară la acest eveniment expozițional, ANIMV a remarcat încă o dată interesul constant al numeroșilor liceeni pentru dezvoltarea unei cariere de succes în Serviciul Român de Informații. Vizitatorilor standului nostru le-au fost oferite de către reprezentanți ai Academiei, dar și de către entuziaștii colegi din cadrul Direcției Județeane de Informații Argeș, detalii despre programele de studii de licență și de master, dar și despre facilitățile asigurate în campusul universitar.

De asemenea, am discutat despre ceea ce înseamnă și presupune o carieră în slujba Patriei și în serviciul cetățenilor, le-am recomandat să consulte paginile oficiale ale instituției noastre (www.animv.ro și www.sri.ro), iar pentru orice detalii suplimentare i-am încurajat să ne contacteze pe adresa de e-mail [email protected].

 

Mult succes!