Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) va organiza admitere pentru studii universitare de licenţă seria 2023-2026.

Programul este adresat atât elevilor aflați în clasa a XII-a, cât și absolvenților cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta maximă 23 de ani, care își doresc o carieră în domeniul securității naționale.

Pentru anul universitar 2023-2024, ANIMV organizează cursuri universitare de licență, după cum urmează:

  • Pentru formarea ofițerilor operativi – specializarea Operaţiuni de Intelligence
  • Pentru formarea ofițerilor analiști – specializarea Studii de securitate și informații

Admiterea la acest program este precedată de un proces de selecţie pe care fiecare candidat trebuie să îl parcurgă cu succes pentru a ajunge în etapa de susţinere a examenului organizat de ANIMV.

Candidații interesați se vor înscrie în procesul de selecție, până la data de 31.12.2022, prin transmiterea unui CV la adresa [email protected] (cu titlul „Licență ANIMV Nume și prenume”) şi cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localităţii unde le este facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI.

În urma promovării tuturor etapelor procesului de selecție, candidații validați vor participa la concursul de admitere.

Detalii privind calendarul, numărul de locuri și metodologia de organizare și desfăşurare a concursului de admitere la studiile universitare de licenţă vor fi publicate pe site-ul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”.